Образи Чорнобилю у комп'ютерних іграх: культурологічний аналіз - Ремізовський А.О. (My University, 2021)
У даній роботі досліджено, які образи Чорнобилю (Чорнобильської аварії) існують у комп'ютерних іграх, які наративи, сюжети та символічні конструкції використовують при зображенні цього місця, події; провезти культурологічний аналіз комп'ютерних ігор про Чорнобиль.