Соціально-психологічні моделі інформування про людей з інвалідністю - Калініч Анастасія (My University, 2024)
Мета – дослідити сучасні соціально-психологічні моделі інвалідності, розробити та апробувати ефективні методи інформування громадськості про людей з інвалідністю На основі апробації програми були розроблено рекомендації. Перспективними можуть бути такі методи інформування, як лекції, семінари, тренінги, ігрові форми, демонстрація соціальних роликів, запрошення на заходи людей з інвалідністю, наукові конференції, розбір робочих кейсів, історії з життя людей з інвалідністю, практичні вправи, а поширення їх має відбуватись завдяки соціальним мережам, засобам масової інформації, на рівні держави, інформуванням на робочих місцях та в освітніх закладах
Keywords: інвалідність; толерантність; інформування