Теологічний трактат: прагма-стилістичний вимір - Малікова, О. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка)
У статті досліджуються особливості функціонування експресивно-стилістичних засобів реалізації дискурсивних стратегій теологічного трактату як жанру дискурсу християнської лінгвокультури.

В статье исследуются особенности функционирования экспрессивно-стилистических способов реализации дискурсивных стратегий теологического трактата как жанра дискурса христианской лингвокультуры.

The article deals with the comprehensive analyses of the stylistic means of expressiveness in treatises as a genre of Christian theological discourse.
Теологический трактат: прагма-стилистическое измерение
Theological Treatises: Stylistic and Pragmatic Aspects
Keywords: теологічний трактат; експресивно-стилістичні засоби