Лінгвістична творчість, співмірна з ритмами часу - Шевченко, Л. І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Стаття-рецензія на книгу: Радзієвська Т.В. Нариси з концептуального аналізу та лінгвістики тексту. Текст – соціум – культура – мовна особистість : монографія / Радзієвська Т.В. / Ін-т мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України. – К. : ДП "Інформ.-аналіт. агентство", 2010. – 491 с.

the review on the monography of T.V. Radzijevska "The essays of the conceptual analysis and linguistics of the text. Text – nation – culture – language personality". – Kyiv, 2010. – 491 p.
The linguistic creation in the rhythm of the time
Keywords: рецензія