Специфіка семантики приміток у творах Наталени Королеви - Усачова, К. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007)
Досліджено особливості змістового та функціонального навантаження авторських приміток у творах Наталени Королеви. Використано маловідомі архівні матеріали та прижиттєві видання творів письменниці, що дозволяє зробити аналіз максимально повним.

Is dedicated to investigation of peculiarities of content and function of author notes in writings of Natalena Koroleva. It is used a little known archive materials and early editions of authoress writings in this work, what helps to make analysis complete.
The peculiarity of semantics of the notes in writings of Natalena Koroleva
Affiliation: аспірант