Youth: Problems and Challenges - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
Тема для розвитку усного мовлення, що представлена у розробці, є складовою другого навчального модуля 4 семестру, відповідно до програм таких навчальних дисциплін: «Іноземна (західноєвропейська) мова. Практичний курс: комунікаційний рівень» (ОП «Українська мова і література та західноєвропейська мова»), «Іноземна мова: комунікативний рівень» (ОП «Класична філологія та іноземна мова»), «Англійська мова» (ОП «Прикладна (комп’ютерна) лінгвістика та англійська мова») та інших, розроблених згідно з навчальним планом Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Метою навчально-методичної розробки є подальше удосконалення рецептивних та продуктивних навичок мовлення. На основі автентичних матеріалів текстів та відео, запозичених з англомовних Інтернет сайтів, розроблено вправи на закріплення лексичного матеріалу та розвиток комунікативних навичок. Укладачі пропонують методичну розробку одного модуля, поділеного на чотири логічні складові частини, кожна з яких містить завдання на говоріння, читання, аудіювання та письмо. Різноманітність завдань дає змогу викладачеві творчо підходити до вибору матеріалів, враховуючи потреби та рівень знань студентів, забезпечує достатню кількість текстів, відеоматеріалів та лексичних вправ для самостійної роботи студентів.
Keywords: усне мовлення; комунікативні навички; автентичні матеріали; лексичні вправи; самостійна робота