Current trends of India's arms market - Горобець, І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
The article describes the features of the current trends in the arms market in India. In the context of Indian's military modernization strategy shows features of competition between the major arms manufactures.

У статті висвітлені особливості сучасних тенденцій на ринку озброєнь Індії. У контексті індійської стратегії модернізація збройних сил показово особливості конкуренції між провідними виробниками зброї.
Сучасні тенденції ринку озброєнь Індії
Keywords: India; weaponry market; modernization; strategy; Індія; ринок озброєнь; модернізація; стратегія