COMPUTER MODELING OF MUDFLOWS INFLUENCE ON ENGINEERING CONSTRUCTIONS - ШЕВЧУК, В. В.; ГОРБАНЬ, В. О.; ІВАНІК, О. М. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007)
The necessity of development of quantitative assessment of mud flows influence on engineering objects is argued. Mathematical model and software is developed for the analysis of mud flow influence on technogene complexes with the estimation of mud flow parameters and their factor formation.

Аргументується необхідність створення засобів кількісної оцінки впливу селевих потоків на інженерні споруди. Розроблено математичну модель та програмний модуль аналізу впливу селів на техногенні комплекси із врахуванням параметрів селевих потоків та факторів їх формування.
КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ СЕЛЕВИХ ПОТОКІВ НА ІНЖЕНЕРНІ СПОРУДИ