Чорнобильська катастрофа: філософсько-правовий та соціально-економічний дискурс - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2026)
Збірник містить тези наукових доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції «Чорнобильська катастрофа: філософсько-правовий та соціально-економічний дискурс», яка відбулася на базі Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка 24 квітня 2026 року. Для науковців-правників, викладачів, аспірантів, студентів вищих юридичних закладів, юристів-практиків, фахівців у сфері екологічного, земельного, ядерного, аграрного, трудового права та права соціального забезпечення.
Keywords: Чорнобильська катастрофа