Проектування та розробка системи для автоматичного сканування та розпiзнання номерного знаку транспортного засобу - Шанаах Алі (My University, 2021)
Проаналiзовано та порiвняно рiзнi методи виявлення меж об’єктiв на зображеннi, алгоритми зменшення шумiв та iншi методи попередньої обробки вхiдних зображень, розроблено алгоритм локалiзацiї номерного знаку на основi оператора Кеннi, розроблено глибинну нейронну мережу, що вмiє розпiзна- вати деякi українськi символи, iмплементована система для розпiзнання номерного знаку на зображеннi.