Творчий потенціал особистості у політичній діяльності - Бендюк Вікторія Олегівна (My University, 2022)
У дипломній роботі здійснено аналіз і нове вирішення проблеми творчого потенціалу особистості у політичній діяльності. У роботі з"ясовано значення та функції творчого потенціалу в політичній діяльності. Підтверджено основну гіпотезу дослідження стосовно взаємозв"язку творчого потенціалу особистості та результативністю її політичної діяльності..