Інформаційне забезпечення проекту створення додатку голосового управління засобом ІоТ - Єщенков Владислав Сергійович (My University, 2021)
У роботі досліджуються підходи та алгоритми створення додатків розпізнавання мовлення. Розробляється модель для удосконалення інформаційного забезпечення створення додатку голосового управління засобом ІоТ. Надається оцінка розробленої моделі та рекомендації по вдосконаленню та використанню.