Моделі та методи підвищення захищеності персональних даних користувачів системи дистанційного навчання на основі штучного інтелекту - Фісун Олена Сергіївна (My University, 2022)
В кваліфікаційній роботі розглянуто системи дистанційного навчання основані на штучному інтелекті. Проаналізовано існуючі методи захисту персональних даних користувачів, розроблені рекомендації щодо застосування вказаних методик на практиці та описані можливі порушники і способи боротьби з ними.