Tourist clusters of Lviv region - Мальська, М. П. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
В статті розглянуто туристичні кластери Львівської області. Надана характеристика розвитку просторової туристичної системи України. Виділено чотири технологічних групи кластерів, а також надані рекомендації щодо їх розвитку.

В статье рассматриваются туристические кластеры Львовской области. Дана характеристика развития пространственной туристической системы Украины. Выделено четыре технологические группы кластеров, а также даны рекомендации по их развитию.

The article deals with the tourist clusters of Lviv region. The development of spatial tourist system of Ukraine is described. Four typological groups of clusters are selected and the ways of their development are recommended.
Keywords: туристичний кластер; просторова туристична система; Львівська область; туристический кластер; пространственная туристическая система; Львовская область; tourism cluster; space travel system; Lviv region