Інноваційна інфраструктура розвитку підприємництва - Mykytiuk, Oksana; Honcharova, O. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2014)
The article deals with the actual issues of such forms of innovative infrastructure development as venture capital and clustered forтайоп. Particularities of their functioning in the market conditions and problems of their existent are analyzed in the article.

B cтaттi досліджуються актуальні питання розвитку таких форм інноваційної інфраструктури як венчурне фінансування ma кластерні утворенння, розглядаються особливості їх функціонування в ринкових умовах, аналізуються проблеми їх існування.
Innovative Infrastructure of Entrepreneurship Development
Keywords: innovative infrastructure; clustered formation; innovative cluster; venture entrepreneurship; technopolis; інноваційна інфраструктура; кластер; інноваційний кластер; венчурне підприємництво; технополіс