Епістолярій Михайла Коцюбинського як феномен художньо-документальної прози - Зеленська Ілона Миколаївна (My University, 2023)
Вперше здійснено спробу цілісного й системного аналізу епістолярію Михайла Коцюбинського як феномена художньо-документальної прози, що визначає актуальність дослідження.