Англійська мова для біологів - Бабчук, Юлія Йосипівна; Кізім, Наталія Валеріївна; Головащенко, Ю. С.; Прохоров, М. Г. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
Розроблено для вивчення англійської мови за професійним спрямування здобувачами вищої освіти (рівня "Бакалавр" за спеціальністю "Біологія") і має на меті формування у студентів спеціалізованих мовних вмінь та навичок відповідно до фаху. Запропоновано автентичні відеоматеріали, а також оригінальні тексти для читання, розроблено завдання, що сприяють розширенню словникового запасу здобувачів вищої освіти, а також підвищують аналітичні здібності студентів до сприйняття, аналізу отриманої інформації з подальшим її використанням під час говоріння і письма. Для студентів 2 року навчання ННЦ Інституту біології та медицини, розраховано для використання під час аудиторної та самостійної роботи студентів.
Keywords: англійська мова за професійним спрямуванням; фахова лексика з біології; комунікативні мовні навички