Методи нейромережевого розпізнавання об’єктів в системі громадського контролю законності паркування на базі хмарних технологій - Пекневич Ілля Ігорович (My University, 2022)
Формалізовані процеси контролю за законністю паркування. Досліджені та описані підходи до нейромережевого розпізнавання номерних знаків. Спроектовані та розроблені загальна архітектура програмної системи, сховища даних та програмний продукт «Parking Control». Ключові слова: комплексна програмна система, автоматизація, програмна архітектура, Azure, Blazor, нейромережеве розпізнавання.