Інформаційне забезпечення прийняття управлінських рішень методами аналізу часових рядів - Дейнега Владислав Олександрович (My University, 2023)
У ході виконання роботи було проведено вивчення теоретичних засад аналізу часових рядів, включно з методами та підходами до аналізу, попередньою обробкою даних, побудовою прогнозів, дослідження практичного застосування прогнозування часових рядів у різних галузях і сферах діяльності. Проведено вивчення інструментів і технологій для розроблення інформаційного забезпечення, які дадуть змогу створити систему автоматизованого прогнозування часових рядів, розроблення системи автоматизованого прогнозування часових рядів, що включає попередню обробку даних, вибір методів прогнозування та побудова прогнозів, демонстрація функціоналу системи на тестових даних для перевірки працездатності і ефективності розробленої системи.