Practical approaches to realization of the seismic risk analysis methodology for the potentially danger facilities. Seismological monitoring - Винниченко, О. Б.; Качалін, І. Г. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2005)
The main practical approaches to stages realization of the seismic risk analysis methodology and evaluation of the natural and man-caused processes impact on the potentially dangerous facilities on the example of Ukrainian Nuclear Power plants in the aspects of seismic hazard territory are presented.

Описано основні практичні підходи до реалізації методики аналізу сейсмічного ризику та оцінювання впливу природних і техногенних процесів на потенційно небезпечні об'єкти (на прикладі АЕС України) в аспекті сейсмічної небезпеки територій їх розміщення.
Практичні підходи до реалізації методики аналізу сейсмічного ризику потенційно небезпечних об'єктів. Сейсмічний моніторинг
Keywords: сейсмічний ризик; потенційно небезпечні об'єкти; сейсмічний моніторинг; оцінка сейсмічної небезпеки; техногенні процеси; природні процеси; атомні електростанції України; seismic risk; potentially dangerous facilities; seismic monitoring; seismic hazard assessment; man-made processes; natural processes; Ukrainian nuclear power plants