Методи стабілізації постави людини - Пономарчук Євген Костянтинович (My University, 2021)
У роботі розглянуто методику конструювання керування для координації багатошарових з"єднань і балансу постави людини у відповідь на невеликі збурення. Стратегія оптимального за критерієм керування була розроблена на основі моделі опорно-рухового апарату нижньої кінцівки людини.