Іванчук Віктор Гнатович - Єфіменко, Володимир Михайлович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2022)
18 травня 2022 р. помер ветеран Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат фізико-математичних наук, старший науковий співробітник Віктор Гнатович Іванчук.

On May 18, 2022, Viktor Ivanchuk, a veteran of Taras Shevchenko National University of Kyiv, candidate of physical and mathematical sciences, and senior researcher, passed away.
Ivanchuk Viktor Hnatovich
Keywords: некролог