Using Heuristic Methods and Techniques to Stimulate a Collective Creativity of Employees of the Enterprise - Lozova, G. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2015)
У статті розкривається проблема становлення і розвитку евристичних методів стимулювання творчої активності персоналу підприємства на основі аналізу наукових досягнень та практичного досвіду. Запропоновано алгоритм формування творчої команди працівників та реалізації творчого проекту. Проведено порівняльний аналіз основних евристичних методів і прийомів для фази наукових досліджень і розробки

The article deals with the establishment and development of heuristic techniques of stimulating creative activity of enterprise personnel based on science achievements and experience analysis. The algorithm of forming a creative team of workers and realisation of creative project are proposed. A comparative analysis of basic heuristic methods and techniques for the phase of science research and development is conducted.
Використання евристичних методів і прийомів для стимулювання колективної творчості персоналу підприємства
Keywords: евристика; евристичні методи стимулювання творчої активності; інноваційний процес на підприємстві; творчий проект; стимулювання творчої активності; heuristics; heuristic methods to stimulate creativity; enterprise innovative process; a creative project; stimulating of creative activity