Особливості літологічних та колекторських характеристик продуктивних інтервалів Волошківського газоконденсатного родовища ДДз - Джураєва Камілла Абдулнабіївна (My University, 2023)
У даній роботі охарактеризовано всі продуктивні горизонти Волошківського газоконденсатного родовища, виявлено літолого-фаціальну обстановку. Проаналізовано мінливість основних параметрів продуктивних горизонтів та геологічну модель Волошківського газоконденсатного родовища. Ключові слова: родовище, горизонт, поклад, газ, конденсат, вуглеводні, ефективна товщина, пористість, газонасиченість, літолого-фацільні особливості.