Формування системи управління якістю на науково-виробничому підприємстві - Чубар Діана Юріївна (My University, 2022)
У роботі розкрито сутність системи управління якістю на підприємстві та проаналізовано методичні основи процесу побудови та імплементації системи управління якістю. Проведено аналіз системи управління якістю ТОВ «НВП «Радікс» та визначено основні напрямки вдосконалення СУЯ. Запропоновано рекомендації щодо удосконалення системи управління якістю ТОВ «НВП «Радікс», а саме комплексна програма впровадження системи міжнародних стандартів на підприємстві для забезпечення конкурентних переваг.