Програмний модуль підсистеми підтримки рішень для малого сільського господарства - Мухін Владислав Євгенійович (My University, 2022)
В результаті реалізації програмного модуля підсистеми підтримки рішень проведено роботу з аналізу існуючих технологічних рішень закупівлі корму. Сформовано алгоритм перевірки наявності кормів та функціональні та нефункціональні вимоги для розроблюваного WEB-застосунку. Розглянуто процеси даної предметної області. Розроблено архітектуру програмного модуля підсистеми підтримки рішень для малого сільського господарства. Розроблено та протестовано програмний продукт. В результаті реалізації було створено програмний модуль підсистеми підтримки рішень для малого сільського господарства з використанням таких інструментів, як JavaScript ES6, HTML5 та CSS3. Також додаток було протестовано відповідно до описаних тест кейсів. Програмний модуль підсистеми підтримки рішень для малого сільського господарства як і в цілому СППР допоможе полегшити спосіб перевірки наявності необхідного комбікорму для фермерів та допоможе прийняти рішення для закупівлі корму в своїй компанії або в інших компаніях, та кількість необхідного корму та ціну в кожній компанії. Розроблений додаток можна покращувати та доповнювати новими функціями у майбутньому.