An Ideological Basis of Bolshevik's Policy of Ukrainization - Пижик, А. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
The article deals with analyses of ideological principles of introduction and realization of the policy of ukrainization in USSR in 1920th.

В статті аналізуються ідеологічні засади запровадження та здійснення політики українізації в УСРР у 1920-х роках.
Ідеологічна основа більшовицької політики українізації
Keywords: українізація; УСРР; ідеологічні засади; ukrainization; USSR (Ukraine); ideological principles