Концепція переконання Деніела О'кіфа: сутність і місце в сучасних дослідженнях аргументації - Жованик Юлія Вікторівна (My University, 2022)
Метою дослідження є з’ясування специфіки концепції переконання Д.О’Кіфа через встановлення основних рис і складників переконання, а також його взаємозв’язку з аргументацією.
The concept of Daniel O'keefe's persuasion: the essence and place in contemporary research of argumentation