Інтерактивний медіапродукт «Маріуполь невідомий» (туристичний маршрут вихідного дня) - Бадасен Поліна (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота у вигляді кваліфікаційного інноваційного медіапроєкту «Маріуполь невідомий» покликана популяризувати внутрішній туризм, зокрема йдеться про раніше популярний, а нині занедбаний туристичний напрямок. Концепція передбачає створення інтерактивного продукту, в якому поєднуються різні канали сприйняття інформації на різних етапах подорожі. Проєкт «Маріуполь невідомий» покликаний популяризувати внутрішній туризм, зокрема йдеться про забуті чи донині не популярні туристичні напрямки. Концепція передбачає створення інтегрованого інтерактивного продукту, в яких використовуються різні канали інформації. У цій роботі йдеться про Маріуполь. Місто, яке за радянських часів було курортним, нині перетворилось на околицю української географії.