Оригінальна радіограма як засіб соціального прогнозування - Хоменко, Ілля Андрійович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2000)
Оригінальна радіограма як засіб соціального прогнозування.
Keywords: радіожурналістика; соціальне прогнозування; медійні наративи