Дистанційні методи навчання медіаграмотності (на прикладі тренінгів з медіаграмотності ГО Асоціація «Спільний простір» - Команицька Тетяна Романівна (My University, 2022)
В ході виконання роботи було проведено дві хвилі медіа-моніторингу з метою виявлення найбільш цитованих тем та проблем, а також тональності матеріалів та розподіл пасивних і активних повідомлень за тональністю і темою. Створено постійну платформу, що буде постійно оновлювати свої освітні бази, та надати можливість довготривалого навчання для учасників тренінгів. Створено інноваційні довготермінові онлайн-тренінги, які підвищують автономність роботи слухачів та дозволяють мати постійний доступ до інформації, уникння поширення неперевіреної інформації та підвищення якісті комунікації стейкголдерів.