Ukrainian Fairy Tale Studies in the Paradigm of Modern Folklore Studies - Грищенко, Ірина Василівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
[Karpenko,Svitlana. (2024). Ukrainian fairy-tale studies: research methodology and publication practice. Seredniak T. K.]

[Карпенко, Світлана. (2024). Українське казкознавство: методологія досліджень та едиційна практика. Середняк Т. К.]
Українське казкознавство у парадигмі сучасної фольклористики
Keywords: рецензія