Розробка сайту та мобільного додатку соцмережі для кіноманів - Васильчук Максим Сергійович (My University, 2022)
Під час виконання роботи було проведено аналіз ринку розважального контенту, у результаті чого встановлено, що кіноіндустрія постачає з кожним роком все більше продукції. Проведено аналіз наявних на ринку систем, що дозволяють слідкувати за прогресом перегляду кінопродукції. Проведено пошук джерел даних про кіно/серіали, які регулярно оновлюються та які вільно надають хоча б мінімальну кількість необхідної інформації стосовно кінопродуктів. У результаті пошуку обрано сервіс TMDb, який надає безкоштовне для розробників API. Розроблено англомовні версії сайту та мобільного додатку соціальної мережі для кіноманів що дозволяє користувачу: створювати списки перегляду, слідкувати за прогресом перегляду серіалів, відслідковувати фільми, які користувач подивився, коментувати та оцінювати контент, переглядати графік виходу нових серій, спілкуватись із друзями стосовно фільмів та серіалів, відслідковувати витрачений час на перегляд кінопродукції.