Додаток для пошуку розваг з використанням Unity та доповненої реальності - Фесюк Владислав (My University, 2021)
Досліджено можливості застосування доповненої реальності та Unity у сфері розвитку особистості. Створено прототип нового продукту у сфері пошуку та організації заходів. Отримана реалізація програмного продукту зможе допомогти користувачу у виборі варіантів проведення свого вільного часу та поширенні інформації про свої власні заходи.