Система автоматизованої обробки фінансових документів - Сало Максим (My University, 2022)
Проведено порівняльний аналіз алгоритмів та програмних бібліотек для оптичного розпізнавання даних фінансових документів, досліджено способи покращення результатів розпізнавання, розроблено програмне забезпечення для розпізнавання даних та перевірки справжності фінансових документів на прикладі банківських квитанцій про оплату.