Концепція побудови внутрішньої комунікації в компанії “Proxet” в умовах змішаного формату роботи - Атаманчук Катерина (My University, 2021)
У ході розробки концепції було визначено слабкі місця у внутрішній комунікації компанії, шляхом проведення опитування серед співробітників компанії. Після обробки результатів опитування було визначено такі основні проблеми, що впливають на якість внутрішньої комунікації: 1) незадовільне оцінювання рівня комунікації в середині та між відділками, а відтак відчуття відокремленості від роботи над спільними завданнями; 2) співробітники малознайомі, тому уникають зайвої взаємодії в моментах розв'язання робочих питань; 3) розмивання рамок робочого графіка, що призводить до порушення дисципліни робочого дня і зміщення режиму. На кожну із визначених проблем було запропоновано набір комунікаційних рішень.