Inadequate attitude to the disease as a factor that causes deviation of socialization of personality in patients with psoriasis - Прокопчук, І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2014)
In the article the features of internal picture of illness are examined in patients with psoriasis as factors which worsen the process of socialization and social adaptation of personality.

В статті розглядаються особливості внутрішньої картини хвороби у хворих на псоріаз як фактори, що погіршують процес соціалізації та соціальної адаптації особистості.
Неадекватне cтавлення до хвороби як чинник, що спричиняє порушення соціалізації особистості у хворих на псоріаз
Keywords: психосоматика; внутрішня картина хвороби; псоріаз; psychosomatic; internal picture of illness; psoriasis