Вивчення та аналіз методів криптографічного захисту інформації в програмному забезпеченні - Добридень Вікторія (My University, 2023)
Метою роботи є вивчення існуючих методів криптографічного захисту в програмних одиницях, їх аналіз та застосування в програмному забезпеченні, демонстрація роботи методів на прикладі розроблених програми, порівняння та аналіз різних методів. Об’єктом роботи є програмне забезпечення, в якому застосовуються методи криптографічного захисту інформації. Предметом роботи є методи криптографічного захисту інформації в програмному забезпеченні, різновиди методів шифрування, їх особливості та способи застосування. У ході виконання роботи проаналізовано основні алгоритми криптошифрування та системи захисту, реалізовані методи Ель-Гамаля та Ель-Гамаля в еліптичній криптографії. Здійснено порівняння цих методів за ефективністю та стійкістю до зламу. Ключові слова : алгоритм Ель-Гамаля, алгоритми криптошифрування, асиметричне шифрування, еліптичні криві, ефективність, симетричне шифрування, системи захисту даних, стійкість до зламу, хеш-функції, цифрові підписи.