Державна підтримка преси в Україні та за кордоном - Іванов, Валерій Феліксович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2001)
Державна підтримка преси в Україні та за кордоном.
Keywords: державна підтримка преси; медіа в Україні; міжнародний досвід