Інтегральна оцінка ризику криптовалют - Михалець Михайло Васильович (My University, 2023)
Об'єктом дослідження даної роботи є ризики, пов'язані з інвестуванням у криптовалюти. Розглянуто їх інтегральну оцінку та здійснено порівняння їх з ризиками традиційних фінансових активів. У першому розділі розглянуто еволюцію криптовалют, їх класифікацію та основні відмінності від традиційних фінансових активів. Другий розділ присвячений концептуальним підходам кількісної оцінки ризику. У третьому розділі виконано комплексну оцінку ризику криптовалют та здійснено порівняння з ризиками , пов'язаними з традиційними фінансовими активами.
Keywords: криптовалюта; інвестиційний портфель; ринок криптовалют