A Worthy Progress of Development during the Century through the Eyes of Contemporaries: Reviews of Jubilee Editions of Oles Honchar Dnipro National University - Орлик, В.; Пасічник, Н. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2019)
Рецензія на ювілейні видання Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: Історія Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. 1918–2018 / гол. редкол. чл.-кор. НАН України, проф. М. В. Поляков. – 5-те вид, перероб. і допов. – Дніпро : Ліра, 2018. – 416 с., 20 іл.; Савчук В. С. Ректори Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара (1918–2018). Книга нарисів / В. С. Савчук ; голова редкол. чл.-кор. НАН України, проф. М. В. Поляков. – Дніпро : Ліра, 2018. – 212 с.; Професори Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: бібліографічний довідник / голова редкол. чл.-кор. НАН України, проф. М. В. Поляков та ін. – 3-тє вид., перероб. і допов. – Дніпро : Ліра, 2018. – 400 с.
Гідний поступ становлення довжиною у століття очима сучасників. Рецензія на ювілейні видання Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Keywords: Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара