Екологічне виховання на уроках географії - Резнік Олеся Іванівна (My University, 2023)
Актуальність екологічного виховання на уроках географії є надзвичайно важливою в контексті сучасних проблем, пов'язаних зі станом навколишнього середовища та екологічною кризою. Розвиток екологічного мислення і формування екологічної свідомості учнів стають невід'ємною складовою освіти, що спрямована на збереження природних ресурсів та підтримку екологічно сталого розвитку. Дана дипломна робота має практичне значення для вчителів географії, які працюють над формуванням екологічної свідомості учнів. Результати дослідження та розроблені рекомендації сприятимуть покращенню якості екологічного виховання на уроках географії і сприятимуть формуванню у молодого покоління знань, навичок та ціннісних орієнтацій, необхідних для сталого розвитку нашої планети.