Інвестиційний розвиток і проєкти в територіальній громаді - Кода Роман Юрійович (My University, 2023)
У роботі досліджено теоретичні засади публічного управління в сфері інвестиційного розвитку, організаційно-правові основи інвестиційного розвитку територіальних громад, визначено шляхи вдосконалення інвестиційної діяльності на рівні територіальних громад. Ключові слова: інвестиційний розвиток, інвестиції, сталий розвиток, територіальна громада, механізми фінансування, децентралізація.

The paper examines the theoretical foundations of public management in the field of investment development, the organizational and legal foundations of investment development of territorial communities, and identifies ways to improve investment activity at the level of territorial communities. Keywords: investment development, investments, sustainable development, territorial community, financing mechanisms, decentralization.
Investment development and projects in the territorial community