Текстотвірна роль евіденційності у проповідницькому й полемічному дискурсі (на матеріалі творів І. Галятовського) - Олешко, Ю. Л. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
Статтю присвячено порівняльному аналізу полемічного і проповідницького текстів із погляду текстотвірної ролі евіденційності.

The paper is devoted to the comparative analysis of the polemic and homiletic texts in terms of text-forming role of evidentiality.
Text-forming role of evidentiality of the polemics and homiletics discourse (based on the I. Galyatovskyy’ texts)
Keywords: проповідь; полеміка; евіденційність; текстотвірна роль; І. Галятовський; homiletics; polemics; evidentiality; text-forming role; I. Haliatovsky