Фізико-хімічні властивості оксидних Ni-Fe та Co-Fe систем нанесених на SiO2 та Al2O3 - Лещенко Юлія Віталіївна (My University, 2021)
Синтезовані прекурсори до каталізаторів метанування СО2 на основі Co-Fe і Nі-Fe оксидних систем, нанесених на SiO2 та Al2O3, а також досліджені їх морфологічні характеристики.