Організація практик студентів на базі науково-навчального центру «Синевир» Межигірського району Закарпатської області - Романенко, О. В. (My University, 2011)
У роботі обговорюються проблеми педагогічних умов навчальної та виробничої практики студентів 1-3 курсів як невід'ємної частини навчального процесу, спрямованої на поглиблення та закріплення здобутих студентами теоретичних знань передбачених циклом професійно-орієнтованих дисциплін підготовки фахівця з туризму

В работе обсуждаются проблемы педагогических условий учебной и производственной практики студентов 1-3 курсов как неотъемлемой части учебного процесса, направленной на углубление и закрепление добытых студентами теоретических знаний предусмотренных циклом профессионально-ориентированных дисциплин подготовки специалиста по туризму.

In work problems of pedagogical conditions educational and an industrial practice of students of 1-3 courses as the integral part of the educational process directed on deepening and fastening of theoretical knowledge extracted by students of is professional-focused disciplines provided by a cycle of preparation of the expert in tourism are discussed.
Keywords: навчальна практика; виробничої практика; навчальний процес