Цифрові комунікації - Олтаржевський, Дмитро Олегович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2023)
Цей навчальний посібник адресований насамперед студентам, які навчаються за спеціальністю 061 «Журналістика» освітнього рівня бакалавр освітньо-наукових програм журналістика і соціальна комунікація, реклама та зв’язки з громадськістю, видавнича діяльність і медіаредагування, медіапродюсування. Його мета – сприяти вивченню дисципліни «Медіавиробництво: промоція» та формуванню у студентів теоретичних основ і практичних навичок просування медійних продуктів у онлайн-просторі за допомогою ефективного використання PR-технологій, принципів рекламного менеджменту і медіапланування, управління проєктами та засобів цифрового маркетингу.
Рекомендовано до друку Вченою радою Навчально-наукового інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, протокол N 7 від 13 березня 2023 р.
Keywords: комунікації; цифрові комунікації