Дослідження характеристик проєкту створення інформаційної системи з підтримки управлінських рішень щодо інвестування в заклади громадського харчування на основі прогнозування попиту та відвідуваності - Кулик Роман Юрійович (My University, 2024)
Мета цієї кваліфікаційної роботи магістра полягає в дослідженні характеристик проєкту створення інформаційної системи для підтримки управлінських рішень щодо інвестування в заклади громадського харчування на основі прогнозування попиту та відвідуваності. Об'єктом дослідження є сам процес створення та впровадження інформаційної системи, яка базується на прогнозуванні попиту та відвідуваності. Предметом є розроблені методики та інструменти прогнозування, а також стратегії управління проєктом. Методика дослідження включає збір та обробку даних, вибір моделей прогнозування, а також організацію управління проєктом. Основний результат цієї роботи спрямований на підвищення ефективності управління закладами громадського харчування та оптимізацію інвестиційних рішень в цій сфері.
Keywords: управління проєктами; управління рішеннями