Повсякденні практики молоді в період карантину - Абрамова, Софія Петрівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
Нормальне соціальне повсякденне життя період карантину в межах пандемії Covid-19 поставив на паузу, яка стала довготривалою. Тож, чим займається молодь в цей час, як проводить свій день, чи змінилися їх повсякденні практики, які емоції переважають щодня - питання, які дослідник з'ясовує у роботі.
Keywords: молодь; повсякденні практики; карантин; соціальна поведінка; пандемія COVID-19; дистанційне навчання; цифрова комунікація; соціальна адаптація