Readout algorithm from a focused microresistivity logs - Курганський, В. М.; Тішаєв, І. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2005)
In article rate a possibility to development readout algorithm from a focused microresistivity logs on basis of discrete wavelet transform.

Розглянуто можливість побудови алгоритму зняття відліків з діаграм, отриманих мікрометодами електричного каротажу, на основі дискретного вейвлет-перетворення.
Спосіб зняття відліків за діаграмами екранованих мікрозондів
Keywords: спосіб зняття відліків; діаграми екранованих мікрозондів; алгоритм зняття відліків; мікрометоди електричного каротажу; дискретне вейвлет-перетворення readout algorithm; focused microresistivity logs; discrete wavelet transform